Двама перничани са задържани за притежаване на наркотични вещества, съобщи

...
Двама перничани са задържани за притежаване на наркотични вещества, съобщи
Коментари Харесай

Мъже от Перник и Радомир бяха задържани за дрога

Двама перничани са арестувани за владение на наркотични субстанции, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов.

При акция през вчерашния ден органите на реда ревизирали автомобил, каран от 45-годишен гражданин на регионалния град, в който дружно с него пътувал 24-годишен негов съгражданин. При претършуване на транспортното средство в него е открито и конфискувано пакетче, съдържащо суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при изработен полеви тест. Мъжете са арестувани за 24 часа с полицейска мярка. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане и дейностите по следствието не престават под надзора на Районната прокуратура в Перник.

Вчера в Радомир, в изискванията на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати, е арестуван 33-годишен престъпно проявен локален гражданин. При обискирането му в него е намерено и конфискувано топче, съдържащо бяло прахообразно вещество. Същото е реагирало на амфетамин при изработен полеви тест. Мъжът е арестуван за 24 часа с полицейска заповед и против него е стартирано бързо произвеждане.

През предходната година в Перник при взаимна акция сред ГДБОП, ДАНС и Агенция " Митници " бяха открити към 80 кг марихуана. Същата беше открита в тир със замразено месо на паркинг в регионалния град. В непосредственост до мястото бе открит и фургон с съоръжение за произвеждане на марихуана. По случая бяха арестувани трима мъже и привлечени като обвинени за държане на наркотични субстанции за разпространяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР