Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази сутрин

...
Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази сутрин
Коментари Харесай

Двама пътници от полета от Амстердам са под карантина в Пловдивско

Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази заран оповестиха от Националния действен щаб, са от Пловдивска област, осведомиха от пресцентъра на регионалната администрация по данни на РЗИ.
Те обаче, не са открити като позитивни за COVID-19; сложени са под карантина, какъвто е редът в такива случаи, показват администрацията.
Издирват пасажерите от полет Амстердам – София на 26 април поради случай на COVID-19 95 души са пътували с този аероплан, досега трима са с позитивен тест за ковид
Заради пасажер, дал позитивна проба за ковид, се търсят всички пасажери от полет 462 на „ България Ер “ от Амстердам до София на 26 април. 95 души са пътували с този аероплан, досега трима са с позитивен тест за ковид.

С този полет в България се прибират майка, наследник и щерка от хасковското село Криво поле. Още в Нидерландия майката е била в тежко положение, а синът към този момент е проявявал признаци.
Дъщерята на прибралата се с COVID-19 от Амстердам: Не ни помогнаха там и взехме билет за България Жената е в тежко положение и е настанена в хасковската болница
Не са уловени от термокамерите и на двете летища в Амстердам и София. При кацането не уведомяват, че не са в положително здраве.

След като се придвижват до Хасково с такси, търсят здравна помощ.
Обратно в България: Болен от COVID-19 се прибра със аероплан от Нидерландия Полетът към България е бил в петък вечерта, мъжът е настанен в "Пирогов "
Това е вторият случай, в който берачи на цветя се прибират заболели у нас от Нидерландия.

Коронавирусът и България За първи път образователната година завършва отдалечено (ОБЗОР) Д-р Антония Първанова: Невъзможно е да се предпазим от ковид изцяло Дъщерята на прибралата се с COVID-19 от Амстердам: Не ни помогнаха там и взехме билет за България Росен Бъчваров: Национална агенция за приходите няма да удължава периода за подаване на данъчните заявления Ангелкова: Няма съображение за моята оставка Д-р Стефан Константинов: Притеснително е, че онкоболни не търсят лекарска помощ След 13 доказани случая на COVID-19: Затварят част от пловдивското село Брестовица Издирват пасажерите от полет Амстердам – София на 26 април поради случай на COVID-19 Георг Спартански: Заповедта на министъра за посещаване на парковете не обгръща бременните   1437 към този момент са инфектираните с COVID-19 в България „ Активни консуматори “: Само 14,3% дезинфектантите на нашия пазар покриват условията на СЗО Село Паничерево към този момент не е под карантина Ген. Мутафчийски: Хората имат потребност от ярък лъч, отваряме парковете за изпускане на напрежението Ангел Кунчев: В дома в с. Гара Орешец няма заболели – има инфектирани и заразоносители Хотелиер: Обявените от министър Ангелкова ограничения за туризма са общи и без конкретика 84-годишна жена с диабет и сърдечна непълнота пребори ковид Асоциация „ Родители “: 60% не желаят да пускат децата си назад в учебно заведение Дончо Барбалов: В края на лятото ще разберем цената на рецесията с COVID-19 за София В Сливен втвърдяват битката против ковид COVID-19 вкъщи: Животът под карантина на едно семейство с ковид
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР