Двама от всеки петима американци казват, че майка им се

...
Двама от всеки петима американци казват, че майка им се
Коментари Харесай

Мъжете са по-склонни да кажат, че майка им се грижи по-добре за тях, когато са болни, отколкото партньорът им: проучване

Двама от всеки петима американци споделят, че майка им се грижи по-добре за тях, в сравнение с половинката им, когато са заболели, съгласно ново изследване.

Проучването измежду 2000 заети възрастни откри, че мъжете са по-склонни да се съгласят, че майка им се грижи по-добре за тях, в сравнение с сътрудникът им, когато са заболели вкъщи (43% против 35%).

Когато са заболели, дамите са по-склонни да желаят да бъдат оставени сами (53%), в сравнение с мъжете (47%), до момента в който 58% от мъжете споделят, че към момента желаят майките им да могат да се грижат за тях, до момента в който са заболели.

Въпреки че множеството избират да го запазят за себе си, когато са заболели (68%), повече от една четвърт от интервюираните споделят, че избират да уведомят другите (28%).

По същия метод, всеки четвърти е разгласил фотография онлайн, с цел да покаже, че е болен вкъщи, като повече мъже са създали това, в сравнение с дами (29% против 20%).

От хората, които са разгласили в обществените мрежи, до момента в който са заболели, 60% са признали, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР