Двама от участниците в Игри на волята“ се сгодиха броени

...
Двама от участниците в Игри на волята“ се сгодиха броени
Коментари Харесай

Румен Радев се сгоди за Мис България от „Игрите“: Влюбения падна на колене пред Теодора Мудева в присъствието на всички роднини

Двама от участниците в „ Игри на волята “ се сгодиха броени дни след старта.

 

Става въпрос за ексджудиста, модел и настоящ преподавател по физическо образование Румен Радев и неговата обичана – Мис България 2018 – Теодора Мудева. Двамата се сгодиха пред родителите си и всички родственици точно на 22-рия рожден ден на Теодора.

 

На миската не й се е наложило да чества по време на риалитито, защото фотосите завършили малко преди рождения й ден. Това пък на собствен ред дало опция на Румен да провежда нещата като по филмите – цветя, фойерверки и наличието на всички близки хора. Празникът се състоял по залез слънце около язовир „ Жребчево “.

 

Младият мъж бил украсил беседката с аспект към язовира с сантиментални лампички и листенца червени рози. Влюбеният мъж води обичаната си до беседката със завързани очи, след което смъква превръзката й и предлага да се омъжи за него. Разбира се пада на колене с пръстен в ръка, а когато Теди се обръща, вижда зад тила си всички близки. Те избухват в овации, а тя губи мозъка и дума. Когато изкрещява „ Да! “ и се хвърля на врата на Румен, към небето политат фойерверки.

 

На събитието е участвала и една от съотборничките на Теодора в „ Игри на волята “ Мария Оряшкова, с която се сприятелиха.

Инфо: Уикенд

Тагове: Румен Радев Теодора Мудена „ Игри на волята “ Мария Оряшкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР