Двама от най-успешните изпълнители - Ед Шийран и Камила Кабело

...
Двама от най-успешните изпълнители - Ед Шийран и Камила Кабело
Коментари Харесай

Ед Шийран и Камила Кабейо участваха в благотворителен концерт за Украйна

Двама от най-успешните реализатори - Ед Шийран и Камила Кабело бяха измежду звездите, които излязоха нощес на сцената на концерт за набиране на средства за филантропична помощ за, оповестява Ройтерс.

В спектакъла " Концерт за Украйна " в Бирмингам взеха присъединяване и украинската певица Джамала, която завоюва песенния конкурс Евровизия през 2016 година
 В Иран даже статуите не могат да са с голи глезени 29 март 2022 | Добре пристигнали в Средновековието. Последната жертва на иранския закон за наложителния хиджаб: скулптура, неотдавна...
" Това е толкоз значима идея. За мен е чест да бъда тук ", съобщи Шийран на сцената. " Всички се молим довечера за мир и сигурност за народа на Украйна ", сподели Кабейо.



Трогателен миг от вечерта беше осъществяването на виртуозния млад цигулар Иля Бондаренко, който изсвири украинска национална ария от бомбоубежище в Киев, дружно с 94 цигулари от целия свят.

Звезди, които не участваха персонално като певицата Били Айлиш и нейният брат Финиъс изпратиха поддръжката си във видео известие.

„ Подкрепяме милионите хора, които бяха принудени да изоставен домовете си и да оставят всичко след себе си “, сподели Айлиш.

Организаторите обявиха, че концертът е събрал 16 милиона $, които ще бъдат дарени на Комитета за незабавни случаи за филантропична помощ вУкрайна.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР