Двама от най-добрите български гимнастици Дейвид Хъдълстоун и Димитър Димитров

...
Двама от най-добрите български гимнастици Дейвид Хъдълстоун и Димитър Димитров
Коментари Харесай

Дейвид Хъдълстоун и Димитър Димитров пропускат Световната купа във Варна

Двама от най-хубавите български гимнастици Дейвид Хъдълстоун и Димитър Димитров пропущат Световната купа във Варна, която ще се организира от 26 до 29 май. Финалите на конкуренцията ще се излъчат по Българска национална телевизия 3.

И двамата национали се възвръщат от травми, което ще им попречи да се показват пред родна аудитория в Двореца на културата и спорта. Те ще продължат подготовка за Европейското състезание през август в Германия.

" За страдание двама от най-хубавите ни състезатели няма да вземат присъединяване – Дейвид Хъдълстоун и Димитър Димитров поради травми. Днес трябваше да решим за халки дали Исус Маринов ще вземе присъединяване или Мартин Мишев, за жалост, Мишев позволи неточности, а както споделих е последното контролно. На халки ще са двамата близнаци – Исус и Христос Маринови. Йордан Александров ни е главният играч – той ще вземе присъединяване на земя, кон с гривни, успоредка и висилка. Теодор Трифонов е другият, който ще играе на много уреди - земя, кон с гривни, успоредка и висилка. Радослав Рачев на прескок – той е варненски представител. Исус и Христос на халки. При дамите Валентина Георгиева и Виктория Чакова ", показа президентът на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев.

Той не скри, че се надява на финали за българските участници във Варна, макар мощната конкуренция. Очаква се в България да дойдат представители от 27 страни.

За 25 май за планувани формалните подиум тренировки. Квалификациите са на 26 и 27 май, а финалите ще се проведат на 28 и 29 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР