Двама от чуждестранните играчи на Ботев Пловдив са бесни на

...
Двама от чуждестранните играчи на Ботев Пловдив са бесни на
Коментари Харесай

В Пловдив: Бароан и Ману бесни на Ботев

Двама от задграничните играчи на Ботев Пловдив са гневни на клуба.

Става въпрос за Антоан Бароан и Елвис Ману.

Положението на първия е много по-сериозно. Той не попадна в групата за дербито с Локо, а вторият бе измежду 20-те, само че не влезе в игра. Двамата са здрави и нямат проблеми с травми.

Въпросните играчи и най-много французинът са недоволни, че управлението им дало обещание прехвърляния в чужбина, а такива на този стадий нямало.

Не е загадка, че Бароан е мечтан от няколко отбора в Белгия, Франция и Италия, само че към този момент офертите, които клубът получавал за него, не ги удовлетворявали. Ману пък се върна от наем в нидерландския Грьонинген.

Той също се надявал, че ще бъде трансфериран – ново преотстъпване или продажба.

Не дребна част от иностранците в Ботев били на мнение, че са прекомерно огромна численост в клуба, и желали да търсят реализация за себе си на друго място.

За това, че сред Бароан и канарчетата има напрежение, загатна и старши треньорът Станислав Генчев след дербито с Локомотив.

„ Секулич си заслужи титулярното място с представянето си в подготовката и няма причина да не играе “, по този начин наставникът отговори на въпроса, за какво французинът не е негов избор за офанзивата.

Ботев Пловдив пък стартира подготовка за дуела с Левски в събота (18:45 часа).

Мачът е на „ Колежа “, а до него жълто-черните ще упражняват по един път дневно.

Вчера часове след конфликта с Локомотив Генчев раздели отбора на две. Тези, които играха в дербито, имаха възстановителна подготовка, а останалите се готвеха на цялостни обороти.

Очаква се младият експерт да направи някои промени по състава за дуела със сините.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР