Двама наркомани вдигнаха накрак полицията в Берковица вчера. Те са

...
Двама наркомани вдигнаха накрак полицията в Берковица вчера. Те са
Коментари Харесай

Дрогирани вдигнаха накрак полицията, шляят се неадекватни по натоварено шосе

Двама наркомани подвигнаха накрак полицията в Берковица през вчерашния ден. Те са били хванати, до момента в който се шляели опиянени по натоварено шосе край града.
Случката се разиграла малко преди 15 часа. Шофьори алармирали в полицията, че двама очевидно несъответстващи мъже се разхождат по пътя откъм прохода "Петрохан ", наоколо до разклона за село Мездрея. На мястото неотложно е изпратен екип на полицията, който спрял до пешеходците, с цел да им извърши инспекция.
Двамата мъже явно били под въздействието на упойващи субстанции. Те отказали да показват на униформените документи за идентичност. Затова ченгетата ги натоварили в патрулката и ги откарали в районното полицейско ръководство.
Там станало ясно, че дрогираните са 50-годишният Людмил Д. от белослатинското село Търнак и Светломир С. на 32 години от Монтана. Извършен е обиск на персоналния им багаж, при който униформените се натъкнали на опиати и техни заместители. В чантата на единия бил открит блистер "Диазепам ", шише с метадон и свивка с бяло прахообразно вещество с тегло 0.37 грама, наподобяващо амфетамин. В багажа на другия мъж е открито и конфискувано още едно шише метадон.
Намерените субстанции са конфискувани, а двамата мъже са тикнати в ареста за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР