Двама млади мъже, на 18 и 19 г., са задържани

...
Двама млади мъже, на 18 и 19 г., са задържани
Коментари Харесай

Задържаха момчета на 18 и 19 г. за убийство

Двама млади мъже, на 18 и 19 година, са арестувани за ликвидиране, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна. Жертвата е 41-годишен мъж, който е бил разгласен за търсене преди към 10 дни от своите близки.

Деян Д. живеел в Германия, само че се прибирал понякога в България. Когато се прибирал, употребил услугите на един от обвинените, който го возел с колата си.

Мъжът не се прибрал на 12 септември в дома си и околните му подали сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич. Тялото му е намерено инцидентно в землището на добричкото село Котленци на 22 септември.

Първоначално арестуван и притеглен като обвинен е 18-годишният Румен К. Тази заран с полет от Англия на летище Варна е дошъл 19-годишният Шенер Р., който също е обвинен като съизвършител в тежкото престъпно закононарушение и е бил задочно притеглен като обвинен. Предстои конвоирането му до Добрич.

Резултатите от осъществената аутопсия са посочили, че гибелта на Диян Д. е настъпила от нанесени голям брой прободни рани – към 14. Намереното тяло е било в напреднала степен на разложение.

Окръжната прокуратура в Добрич ще внесе претенции в Добричкия областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на двамата обвинени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР