Двама младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ в центъра

...
Двама младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ в центъра
Коментари Харесай

21-годишният шофьор, който загина при жестоката катастрофа в Пловдив, има предишни провинения на пътя

Двама младежи починаха при тежка злополука тази нощ в центъра на Пловдив. С заплаха за живота са още 22-годишни момче и момиче, които са пътували в колата.



21-годишният лидер, който е умрял на място, има шофьорска брошура от три години. По първична информация има предходни прегрешения на пътя. Пристигналият на място на злополуката медицински екип е установил гибелта му, както и на 20-годишното момиче, което е пътувало до него. По всяка възможност те са се движили с доста висока скорост по правия бул., тъй като колата е неузнаваема.

- Тука има ли малко свободно място, карат като гневни.



- Аз мисля, че са си правили гонка. Така си мисля. С такава висока скорост обикновено не може да се кара или са били под въздействието на някакви субстанции.

В болница с заплаха за живота са откарани още 22-годишни момче и момиче, които са били на задната седалка. След оказаната им първа помощ, и двамата са настанени във Втора клиника по хирургия в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания. Все още няма информация дали водачът е бил под въздействие на алкохол или опиати.

- Нали знаете по какъв начин карат водачите в днешно време – неразумно най-много. Това не е първият случай. Няма да бъде и последния за жалост.



Заради случая придвижването беше спряно за часове и в двете направления по бул. " Руски ", в правата сред ул. " Преслав " и бул. " 6-ти септември ". Междувременно незабавна здравна помощ е оказана и на съществено потърпевш пожарникар, който при избавителната акция е бил ударен от клон на дърво. 56-годишният пожарникар е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.



По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите, довели до тежкия случай.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР