Двама младежи - момче на 23 години и момиче на

...
Двама младежи - момче на 23 години и момиче на
Коментари Харесай

Момче и момиче загинаха в София, пометени от млад шофьор - какво се знае до момента

Двама младежи - момче на 23 години и момиче на забележима възраст към 20 години починаха на място, пометени от водач с брошура от няколко месеца на столичния бул. " Сливница ". Самоличността на починалата млада жена към момента се обяснява, защото тя е била без документи.

Шофьорът е арестуван в Трето районно управление (на МВР). Той няма пострадвания при произшествието. Полевите проби за алкохол и опиати са негативни.



От полицията опровергаха първичната информация, че произшествието е настъпило след гонка.

Подробности вижте във включването на Карина Караньотова.



15 минути след среднощ от ул. " Мелник " в посока бул. " Сливница " се движи лек автомобил с висока скорост. На пресечката с ул. „ Русе “ на пешеходната пътека убива двама младежи - момиче и момче.

" Сигналът за този драматичен случай е получен в 00:23 минути, незабавно изпратихме кола за спешна помощ, няколко минути след втория сигнал получихме и втори на метри от първи и за жалост на място незабавните екипи са открили двама умряли младежи ", съобщи Катя Сунгарска, горовител на Спешната помощ.

Според пътния специалист Диана Русинова спирачният път демонстрира, че водачът се е движил с най-малко 100 км/ч. Тя посочи, че до момента в който няма съответни ограничения от страна на страната, сходни произшествия няма да спрат.

" Държавата има едно обвързване - да създаде разбор на тежки ПТП с водачи със стаж до 2 години. Това нещо не е направено в цялост, трябваше до 1-и май да излезе, по този начин и не го създадоха от Министерство на превоза и не го разгласиха на никое място ", сподели Русинова.

Тя прикани да се прави оценка на всички водачи дали са годни за водачи. Така, съгласно нея, на пътя няма да се позволяват несъответстващи и нападателни хора.

През юли предходната година на бул. " Черни връх " при Георги Семерджиев лиши живота на две пешеходки мласи дами.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР