Двама младежи дрифтираха в центъра на София и на оживен

...
Двама младежи дрифтираха в центъра на София и на оживен
Коментари Харесай

„На този водач му липсва способността да мисли“: Младеж дрифтира в центъра на София

Двама младежи дрифтираха в центъра на София и на многолюден бул.. В единия случай това се е случило в региона НДК, а в другия - на бул. „ Черни връх “. И двамата водачи са открити и са им формирани актове.

И на двамата извършители са формирани актове

„ Този „ антиводач “ въобще не си показва какво ще се случи, в случай че загуби ръководството и влезе в близката градинка, в която най-вероятно има младежи. Той не мисли въобще какво ще се случи, в случай че насреща се появи автомобил, в случай че изгуби ръководството и се вреже във витрините на околните магазини. На този лидер му липсва опцията и способността да мисли, такива водачи би трябвало да минават през тежка стратегия за опит за смяна на тяхното държание “, каза Красимир Георгиев от Асоциацията за подготовка на автомобилистите.

Водачите с опит до една година няма да могат да карат от 22 до 6 часа

По думите му измененията за водачите, минали на първо четене, няма да дадат резултат.

„ От тях лъха огромна непросветеност и липсва на каквато и да е далновидност. Няма да създадем нищо друго, с изключение на да подобрим благосъстоянието на контролните органи “, счита Георгиев. 

Това се случва в сърцето на столицата - на бул. „ Патриарх Евтимий “ и бул. „ Витоша “

По думите му би трябвало да се акцентира на качественото образование на водачите и по този метод да се усъвършенства предварителната защита и контролът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР