Двама медалисти от Световно първенство - Димитър Златанов и Димо

...
Двама медалисти от Световно първенство - Димитър Златанов и Димо
Коментари Харесай

Димитър Златанов и Димо Тонев за Залата на славата и битката между Левски и ЦСКА

Двама медалисти от Световно състезание - Димитър Златанов и Димо Тонев гостуваха в студиото на " Златният гейм " по DIEMA SPORT 2.

Златанов, член на Залата на славата, показа: " Върхът се допира с доста твърдоглав труд, всеотдайост, обич, групов дух и изява. "

" Поколението на Димитър Златанов и преди този момент са били наша пътеводна звезда. Ние сме се учили от тях и сме се стремили да им подражаваме ", пък сподели Димо Тонев и добави: " Трябва да има последователност. "

" За мен деветото място на Световното тази година е оттегляне от позициите. Очакваше се по-добро показване ", съобщи Златанов по тематиката за българското показване.

" Ако би трябвало да приказваме какъв брой сме надалеч, би трябвало сда погледнем и какво се случва, когато се води подготовката и се работи на по-ниското равнище с по-младите, тъй като от там потегля всичко. Очакванията към мъжкия нацинален тим постоянно са доста огромни. Не е въпросът да хвърляме виновност върху някого, само че и да се замълчава не е вярно съгласно мен ", разяснява Тонев.

Колкото до идното дерби ЦСКА - Левски, Димитър Златанов съобщи: " Според мен духът се е запазил. Дерби ще има. Съперничество ще има. По наше време конкуренцията беше доста огромна. Не може да се отпуснеш, да не тренираш добре и да не даваш максимума от себе си, тъй като във врата ти диша различен и ще те измести. "

" Светъл лъч има. Трябва да се стартира от работата с треньорите ", добави Златанов.

" Би трябвало към този момент всички тимове в шампионата да добиват добър игрови темп. Въпросът е дали имат задоволително добре готови състезатели ", разяснява Димо Тонев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР