Двама мъже са осъдени на четири години лишаване от свобода

...
Двама мъже са осъдени на четири години лишаване от свобода
Коментари Харесай

Осъдиха на 4 г. затвор мигранти, изнасилили непълнолетно момиче в София

Двама мъже са наказани на четири години " отнемане от независимост " по обвиняване за обезчестяване, оповестяват от прокуратурата. Подсъдимите, които са афганистански жители, са приети за отговорни за това, че действайки в съучастничество на 15 октомври 2019 година към 00:10 ч. в кв. " Военна рампа " в София са изнасилили малолетно момиче.

По случая е формирано наказателно произвеждане. В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинители на действието са точно двамата мъже. Осъществените от обвинените действия разкриват извънредно висока степен на социална заплаха. Подсъдимите са работили с директен предумисъл, като съзнавали общественоопасния темперамент на действието си и са предвиждали произлизащите от него общественоопасни последствия.

С присъда на Софийски областен съд подсъдимите са приети за отговорни по повдигнатото им обвиняване, като им е наложено общо наказване " отнемане от независимост " за период от четири години за всеки от тях, което те следва да изтърпят дейно при първичен непоколебим режим.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР