Двама мъже нападнаха и обраха готвачка в детска градина в

...
Двама мъже нападнаха и обраха готвачка в детска градина в
Коментари Харесай

Нападнаха готвачка в детска градина в Благоевград

Двама мъже нападнаха и обраха готвачка в детска градина в петричкото село Кърналово. Жената не съумяла да види лицата им, тъй като били вдигнали яките на връхните си облекла. Нападателите откраднали 150 лв. от чантата й.


Около 05.30 ч. сутринта готвачката подготвяла храната за децата в градината и чула звук. Помислила, че е индивидът, който нормално доставя самун по това време. Обърнала се и видяла двама мъже. Единият от тях влезнал в кухнята при нея.
Ваня Попова - шеф на ОДЗ „ Иглика ", с. Кърналово: Тя го е попитала „ Какво желаете? " „ Искам пари ". Един разговор се организира сред тях. Тя споделя, че няма пари, те стартират да я заплашват, че „ Ако не дадеш парите ще те убием ".
Единият от мъжете извадил нож и го опрял в гърлото на дамата.
Ваня Попова - шеф на ОДЗ „ Иглика ", с. Кърналово: Но няма рана, не е засегната. Просто се е получило нещо като побутване, стълкновение сред тях. Другото момче през това време претърсва чантата й, взима парите, споделя „ Аз взех парите " и заобикалят.
Готвачката се изплашила и извикала мъжа си, пристигнал и домакинът, обадили се и в полицията. Сред личния състав на детската градина няма напрежение поради случая, а родители споделиха, че не се тормозят за децата си.
Мирослав Попов: Като се посрещат децата има личен състав и съм спокоен.
В детската градина няма камери за видеонаблюдение, само че се възнамерява да се слагат до края на годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР