Двама мъже, които намушкаха полупрофесионален футболист в нощен клуб, бяха

...
Двама мъже, които намушкаха полупрофесионален футболист в нощен клуб, бяха
Коментари Харесай

Коди Фишър: Двама мъже, които намушкаха футболист в нощен клуб, бяха признати за виновни за убийството на Boxing Day

Двама мъже, които намушкаха полупрофесионален футболист в нощен клуб, бяха приети за отговорни за убийството му, откакто се обърнаха един против различен по време на процеса.

Коуди Фишър беше намушкан в гърдите в нощен клуб Crane в Бирмингам на деня на бокса 2022 година Ками Карпентър и Реми Гордън бяха упрекнати от прокурорите в убийството на 23-годишния юноша като „ извънредно възмездие “ след лека свада в нощен клуб в Солихъл две вечери по-рано. Г-н Фишър, някогашен член на академията на Бирмингам Сити от Редич, който също е играл за Стратфорд Таун и Бромсгроув Спортинг, умря на място.

Днес правосъдните заседатели в Кралския съд на Бирмингам признаха Карпентър и Гордън за отговорни в ликвидиране. Журито към момента разисква Рийгън Андерсън, който също беше упрекнат в ликвидиране.

По време на процеса съдът чу, че в границите на часове след случая на Бъдни вечер Гордън е намерил фотография в обществените медии на господин Фишър и я е разгласил в групата му другари в Snapchat, питайки „ Кой знае това и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР