Двама горски служители, които се оказаха сред деветимата арестувани от

...
Двама горски служители, които се оказаха сред деветимата арестувани от
Коментари Харесай

Освободиха двама от задържаните при акцията в Созопол

Двама горски чиновници, които се оказаха измежду деветимата задържани от бургаската полиция при разбиването на огромна наркоплантация край Созопол, са освободени след приключване на 24- часовото им задържане. Това оповестява „ 24 часа ”.
Все още не е ясно на какъв брой от деветимата задържани на 30 август ще бъдат повдигнати обвинявания. От полицията и прокуратурата в Бургас към този момент не дават публична информация по случая. По данни на проверяващи наркоплантацията се намира в землището на созополското село Зидарово. Тя била с повърхност над 3 дка, на които с изключение на канабис имало и други легални насаждения. Така дрогата била скрита сред разнообразни култури, с цел да не бие на очи.
По време на акцията, в която с изключение на криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи са взели участие служители на реда от спецподразделението и жандармерията, е иззето доста количество канабис, подготвен за продажба. Това е втори по-мащабен удар на локалната полиция по линия на развъждането и разпространяването на марихуана, откакто през юли край поморийското село Бата бе разрушена съвременна наркоплантация с капково напояване, стопанисвана от някогашния параходчия Тодор Стамов. Тогава бяха конфискувани близо 200 канабисови растения, някои достигнали до 1,79 м. височина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР