Двама фенове на Мадона в Ню Йорк съдят попзвездата за

...
Двама фенове на Мадона в Ню Йорк съдят попзвездата за
Коментари Харесай

Фенове съдят Мадона за късен старт на концерта ѝ

Двама почитатели на Мадона в Ню Йорк съдят попзвездата за това, че концертът ѝ е почнал късно, като настояват, че " е трябвало да станат рано, с цел да отидат на работа " на идната заран, заяви " Гардиън ".

В иск, подаден във федералния съд в Бруклин, Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън настояват, че са купили билети за концерта на 13 декември в Barclays Center, който е част от турнето на Мадона Celebration.

Two of Madonna's fans are suing the singer after she took to the stage more than two hours late at a stop on her The Celebration Tour.
— Forbes Entertainment (@ForbesEnt)
" Шоуто е било оповестено с начален час 20:30, само че 65-годишната изпълнителка се е качила на сцената едвам след 22:30 " , се показва в желае.

Когато двамата присъстващи на концерта си тръгнали в 1 часа след среднощ, те " останали блокирани измежду нощ " и " се сблъскали с стеснен публичен превоз, лимитирано споделено пътешестване и увеличени разноски за публичен и частен превоз " .

Късният край на шоуто също по този начин е повлиял на способността им " да се погрижат за фамилните си отговорности на идващия ден ", се твърди в желае.

Фелоус и Хадън упрекват Мадона, Barclays Center и промоутъра на турнето Live Nation в " недобросъвестни, нечестни и даже лъжливи търговски практики " за отсрочения начален час, който съгласно тях съставлява нарушаване на контракта и " безсмислено практикуване на подправена реклама ".

Madonna is causing a commotion for two fans in New York who are now suing the pop superstar over what she did at a recent Brooklyn concert performance
— NBC New York (@NBCNewYork)
Искът цели да получи статут на групов иск за посетителите на други концерти на Celebration, които са почнали със забавяне, в това число идващите два концерта на Мадона в Ню Йорк.

Закъсненията не са необичайност в света на музиката онлайн. Самата Мадона се е сблъсквала с сходни искове: през 2019 година, когато почитател от Флорида съобщи, че закъснението на турнето ѝ " Madame X " е нарушаване на контракта и още веднъж през 2020 година, в иск, подаден от двама гости на концерти в Ню Йорк.

" Papa Don't Preach, " Madonna fans have been losing sleep... because of her late concert starts. And two fans are suing because of it.
— Scripps News (@scrippsnews)
По-късно и двата желае бяха непринудено отхвърлени.

Настоящото турне на Мадона Celebration беше пренасрочено от юли предходната година, откакто певицата беше приета в болница поради бактериална зараза. Турнето продължава до последната си спирка в Мексико през април.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР