Двама души загинаха, а трети е в критично състояние, след

...
Двама души загинаха, а трети е в критично състояние, след
Коментари Харесай

Двама загинали на музикален фестивал в Портсмут

Двама души починаха, а трети е в сериозно положение, откакто най-вероятно са използвали опиати в първия ден на музикален фестивал в Ню Хемпшир, оповестява BBC, представено от БГНЕС.
Общо 15 души са били признати за една нощ по време на фестивала „ Mutiny “ в Портсмут. Жена на 18 година и мъж на 20 година са починали още на фестивала. Други двама други остават в болница.
Организаторите анулираха по-нататъшните събития, планувани във фестивала, " като защитна мярка за сигурност ".
Говорител на болничното заведение " Куин Александра " заяви, че някои от настанените за лекуване хора са имали признаци, свързани с " опиати ". Не може да се удостовери дали всичките 15 случая обаче са вследствие приложимост на дрога. Заключението на лекарите е: „ корист с рисково вещество със мощно деяние или неприятна партида лекарства ".
Лиъм Блеър от Саутхемптън е един от хилядите участници във фестивала, прибрали се у дома по-рано от плануваното след отменяне на събитието. Той показа, че закриването на фестивала е " респектиращо " решение, предвид на настъпилата атмосфера на " потрес ", откакто новината за гибелта на младежите се е популяризирала. " Просто не чакахме това да се случи на толкоз младежи ", сподели той.
17-годишната Софи Уилкинсън пък описа, че доста почитатели са останали " ядосани и смутени " от решението за ранно закриване на фестивала. Повече от 30 000 души са участвали на фестивала, който се организира от 2013 година насам.
Миналата година полицията в Хемпшир прикани за увеличение на минималната възраст на участниците във фестивала, след известия за полови оргии, приложимост на опиати и сбивания. Властите желаеха от градския съвет в Портсмут да забрани визитата на участници под 18-годишна възраст в опит да се понижи престъпността. Призивът бе във връзка постъпили отчети, че деца, навършили 13 години, имат право да участват.
Организаторите отхвърлиха, с обяснението, че „ участията са направени с предварителна резервация ". Двудневният фестивал включва музиканти и реализатори на електронна музика и хип-хоп. Крейг Дейвид и Шон Пол бяха измежду огромните имена, поканени за присъединяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР