Двама души са загинали, а един е ранен при тежка

...
Двама души са загинали, а един е ранен при тежка
Коментари Харесай

Трагедия! Двама души загинаха при жестока челна катастрофа на пътя Русе-Бяла

Двама души са починали, а един е ранен при тежка злополука нощес на пътя Русе-Бяла, заяви през днешния ден началникът на бранш "Пътна полиция " в крайдунавския град основен контрольор Михаил Манов.
Сигнал за случая е подаден към 21,30 часа. На към девет километра от Русе "БМВ " със софийска регистрация, ръководено от 43-годишен мъж, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в "Мерцедес " със силистренска регистрация, каран от юноша на 24 години. При удара са умряли двамата водачи. При случая е бил ранен и мъж, който пътувал в "Мерцедес "-а. Той е получил контузия на гръдния панер, като след обзор е освободен за домашно лекуване. Причините за злополуката се обясняват, само че най-вероятно става дума за несъобразена скорост.
Инспектор Михаил Манов изясни пред Българска телеграфна агенция, че мястото на случая се характеризира с централизация на катастрофи. Отделно, пътят Русе-Бяла, именуван от русенци "път-убиец ", остава секторът в района с най-вече произшествия. От началото на тази година до през вчерашния ден в това число са регистрирани 135 катастрофи с 65 ранени и седем починали. За същия интервал на предходната година са регистрирани 164 произшествия. При тях са били ранени 52 души, а други четирима са починали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР