Двама души са ранени Аквариум с милион литра вода се

...
Двама души са ранени Аквариум с милион литра вода се
Коментари Харесай

Най-големият цилиндричен аквариум в света се пръсна – изляха се милиони литри вода и 1500 риби


Двама души са ранени

Аквариум с милион литра вода се спука във фоайето на хотел Radisson Blu в центъра на Берлин, наводнявайки постройката и околните улици, прдава Би Би Си. В аквариума, който е бил висок 14 метра- е имало 1500 тропически риби и е описван като най-големия свободно изравен цилиндричен аквариум в света. Двама души са били ранени от стъклата.  Видеа в в обществените медии демонстрират големи вреди във фоайето на хотела. Отломки от счупването бяха разпръснати и по улицата пред постройката, която беше затворена заради наводняване.

So sieht der massive Wasseraustritt aus. Da ist nichts übrig vom Aquarium.

— Frühstücksdirektor (@MechScene)
На мястото на случая са пристигнали над 100 спасители, заяви берлинската противопожарна работа в Туитър. Аквариумът е бил осъвременен преди две години и има построен асансьор с чисти стени за прилагане от посетителите. Някои от стаите в хотела са оповестени с аспект към него.

Към комплекса са изпратени рейсове, с цел да обезпечат заслон на гостите на хотела, които са били евакуирани. Все още не е ясно какво е довело до разрушението на аквариума. Предполага се, че ниските температури от към минус 7 градуса по Целзий в последните дни може да са довели до случая. 

Das in -Mitte ist am frühen Freitagmorgen geplatzt. und sind im Großeinsatz.
— rbb|24 (@rbb24)
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР