Двама души са леко ранени при нападение вчера на неидентифициран

...
Двама души са леко ранени при нападение вчера на неидентифициран
Коментари Харесай

Мъж простреля двама край колеж във Великобритания

Двама души са леко ранени при нахлуване през вчерашния ден на неидентифициран мъж в Кроули, Западен Съсекс, оповестява ТАСС по информация на окръжното полицейско ръководство. Нападателят е арестуван на мястото на престъплението, съобщи bTV.

„ Полицията реагира на известия за пукотевица наоколо до колежа „ Кроули “, получени към 15:10 ч. Мъж е бил арестуван на мястото на случая “, осведомят правоохранителните органи и прибавят, че студенти и чиновници на колежа са евакуирани, а на локалните жителите се предлага краткотрайно да стоят надалеч от територията на просветителната институция.

„ Двама души са ранени, само че наподобява не тежко “, прибавят от полицията. Изяснява се, че раните не са били огнестрелни. Според вестник „ Дейли телеграф “, който се базира на показания на очевидци, нападател, облечен в черни облекла, маска и слънчеви очила, въоръжен с револвер и нож, се е опитал да влезе на територията на колежа и е ранил двама от чиновниците му, в това число един от преподавателите. На мястото за минути са пристигнали стотина служители на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР