Двама души откриха стрелба по време на шампионския парад на

...
Двама души откриха стрелба по време на шампионския парад на
Коментари Харесай

Четирима души са ранени след стрелба по време на шампионския парад на Торонто Раптърс

Двама души откриха пукотевица по време на шампионския церемониал на Торонто Раптърс и раниха четирима души. Местните медии, оповестяват, че е имало към 2 милиона души, които са пристигнали да честват първата купа от НБА в историята на клуба.
 Снимка 429607
Източник:

Четиримата души са простреляни на по-малко от една пресечка разстояние от мястото, където измежду гостите бе министър председателят на страната Джъстин Трюдо . По време на речта на един от притежателите на клуба водещият на проявата прекъсна изявлението, с цел да заяви, че уредниците се оправят с изключителна обстановка и да призове към успокоение. Премиерът Джъстин Трюдо, кметът на Торонто Джон Тори, звездата Кауай Ленард и други играчи останаха на по местата си на сцената.

Засега полицията работи по версията, че се касае за спор сред притежателите на огнестрелните оръжия. Добрата вест е, че положението на потърпевшите не е толкоз съществено и няма заплаха за живота им.

Изстрелите провокираха суматоха у присъстващите на шампионския церемониал на Раптърс и доста от тях се разбягаха в разнообразни направления. Причиненият безпорядък обаче не е довел до нови потърпевши, въпреки че е имало хора с охлузни рани.

Shot this from inside Toronto city hall, at the north entrance, seconds after shots were fired at Nathan Phillips Square. pic.twitter.com/H9fKpMwNKe
— Francine Kopun (@KopunF) 17 юни 2019 година  Торонто Раптърс отнесе купата на НБА в Канада
Торонто Раптърс отнесе купата на НБА в Канада

" Динозаврите " завоюваха като посетители шестия край против Голдън Стейт Уориърс със 114-110
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР