Двама братя - на 24 и 26 години, от карнобатското

...
Двама братя - на 24 и 26 години, от карнобатското
Коментари Харесай

Пияни братя налитат на полицаи, озаптиха ги с белезници и стоп-патрон -

Двама братя - на 24 и 26 години, от карнобатското село Венец са арестувани за 24 часа, откакто нападнали с юмруци и ритници служители на реда, пристигнали пред дома им след сигнал за мощна музика. Един от униформените е стрелял със стоп-патрон, с цел да озапти пияния по-голям юноша, заяви Министерство на вътрешните работи - Бургас. 

Сигналът за мощна музика в частен дом в с. Венец е получен към 23.45 ч. нощес в Районно ръководство – Карнобат. Екип служители на реда се отзовал на сигнала, само че още при слизане от автомобила униформените са нападнати от братята, използвали солидно количество алкохол. Младежите първо обиждали и псували чиновниците на реда, по-късно минали към разпра.

След нанесен удар в лицето на единия служител на реда, са подхванати дейности по задържане на 24 годишния нападател, който е обуздан с белезници. През това време брат му опитал да ритне един от чиновниците, който съумял да отбие удара с ръка.Нападателя повишена и той още веднъж атакувал, целейки се този път в главата на служителя. С цел преустановяване на настъплението служителят на реда създал изстрел със служебното си оръжие със стоп-патрон, който одраскал крайници на 26 годишния мъж - при осъществения медицински обзор е установено, че се касае за незадълбочено пострадване, без кръвотечение и заплаха за живота.

По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР