Двама американски тюлени от ВМС, които изчезнаха по време на

...
Двама американски тюлени от ВМС, които изчезнаха по време на
Коментари Харесай

Флотските тюлени, изгубени при дръзко нападение срещу хусите на кораб с ирански оръжия, са обявени за мъртви

Двама американски тюлени от Военноморски сили, които изчезнаха по време на нахлуване за залавяне на ирански оръжия, пътуващи за хусите в Йемен по-рано този месец, към този момент се считат за мъртви, споделиха американските военни.

След 10 дни опити за избавяне на двата морски тюлена, изгубени в Арабско море, Централното командване на Съединени американски щати сподели, че издирването към този момент е променено на старания за възобновяване. Имената им не са разкрити, защото уведомленията на фамилиите не престават.

Кораби и самолети от Съединени американски щати, Япония и Испания непрестанно претърсват повече от 21 000 квадратни благи, споделиха военните, благодарение на числената метеорология и океанография на флота център, командването на бреговата защита на Съединени американски щати в Атлантическия регион, Университета на Сан Диего - Института по океанография Скрипс и Службата за военноморски проучвания. „ Ние скърбим за загубата на нашите двама бойци от морската специфична война и вечно ще почитаме тяхната жертва и образец “, сподели военачалник Ерик Курила, началник на Централнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР