Два японски военноморски хеликоптера, превозващи осем членове на екипажа, се

...
Два японски военноморски хеликоптера, превозващи осем членове на екипажа, се
Коментари Харесай

Един загинал и седем изчезнали, след като военноморските хеликоптери се разбиха в океана по време на тренировъчен полет

Два японски военноморски хеликоптера, пренасящи осем членове на екипажа, се разрушиха един в различен в Тихия океан по време на нощен подготвителен полет.

Един член на екипажа, който беше изваден от водите, по-късно беше разгласен за мъртъв, до момента в който спасителите издирваха други седем, които към момента бяха в неопределеност.

Двата хеликоптера SH-60K от Maritime Self Силите за защита превозваха по четирима членове на екипажа и изгубиха връзка късно в събота покрай остров Торишима на към 600 километра (370 мили) южно от Токио, сподели пред кореспонденти министърът на защитата Минору Кихара.

Причината за злополуката не е известна незабавно, само че двата хеликоптера може да са се сблъскали един с различен, преди да се разбият във водата, сподели Кихара.

Спасителите са разкрили записващо устройство за данни за полета, перо от всеки хеликоптер и фрагменти, за които се счита, че са от двата хеликоптера в една и съща зона, признаци, че двата SH-60K са летели близо един до различен, сподели Кихара. Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР