Два полицейски синдиката в Южна Флорида обявиха, че отказват да

...
Два полицейски синдиката в Южна Флорида обявиха, че отказват да
Коментари Харесай

Полицията на нож с Маями, отказва охрана заради протест по време на химна

Два полицейски синдиката в Южна Флорида оповестиха, че отхвърлят да охраняват мачовете на Маями долфинс. Подразделенията в окръзи Брауърд и Палм бийч разгласиха учудващо сходни заявления в станиците си във Фейсбук, с които упрекват „ делфините”, в липса на почит към силите на реда.

Гневът на униформените е подбуден от обстоятелството, че на инат на гаранциите на притежателя на отбора Стивън Рос предсезонният мач с Тампа Бей стартира със станалият обичаен митинг по време на осъществяването на химна на Съединени американски щати. Вместо да станат на крайници и да застанат спокойно до тъчлинията уайд рисийвърите Кени Стилс и Албърт Уилсън коленичиха в символ на противоречие с отношението на полицията към чернокожото население на страната.

Протестът им пристигна единствено три седмици откакто в Интернет изтече план за вътрешния устав на отбора, съгласно който всеки от играчите и треньорския щаб е задължен да изслуша станал на крайници химна на Съединени американски щати преди започване на мача. В случай на несъблюдение се предвиждаха наказания, стигащи до дисциплинарно уволняване.

24 часа след обявяване на правилника собственикъг Стивън Рос се огъна под натиска и се оправда, че оповестеното било предложение, което към момента се обсъждало.
Резултати :
НЙ Джетс – Атланта 17:0
Оуклънд – Детройт 16:10
Денвър – Минесота 28:42
Аризона – ЛА Чарджърс 24:17
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР