Два пъти повече полицаи ще следят пътната обстановка на магистрала

...
Два пъти повече полицаи ще следят пътната обстановка на магистрала
Коментари Харесай

Два пъти повече полицаи ще следят магистрала Марица заради гастарбайтерите

Два пъти повече служители на реда ще наблюдават пътната конюнктура на автомагистрала "Марица " поради упования поток от гастарбайтери в идващите дни, заяви по време на месечния си брифинг шефът на полицията в Хасково Ангел Цанков. Мерките ще бъдат повишени, с цел да се обезпечат главните пътни артерии до Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Петко челник ", добави още той.

От Министерство на вътрешните работи в Хасково чакат натовареност и в бранш "Български документи за идентичност " и имат подготвеност да посрещнат жителите, чийто период на паспортите изтича.

Комисар Ангел Цанков заяви още, че за първите пет месеца на годината в Хасковска област има фрапантно нарастване на починалите в произшествия. Само до края на май при произшествия на пътя са починали 10 души, до момента в който за цялата 2017 година, са били 7. Статистиката на полицията в Хасково демонстрира, че починалите са на възраст сред 18 и 25 години.

Началникът на "Охранителна полиция " комисар Атанас Ненков акцентира, че контролът по пътищата в Хасковско е повишен. Той осведоми, че за 5-те месеца на 2018-а са формирани 922 акта повече, 7094 повече са санкциите с фиш, а електронните фишове са 4976 повече от предходната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР