Два опита за подкуп на полицаи само за 24 часа

...
Два опита за подкуп на полицаи само за 24 часа
Коментари Харесай

Жена опита да подкупи катаджии, спрели съпруга ѝ за проверка

Два опита за рушвет на служители на реда единствено за 24 часа в Бургаско. В първия случай става дума за 64-годишна жена, която се е пробвала да подмятна 50 лева на двойка служители на реда, които са спрели мъжа ѝ за инспекция.

Автомобилът влезе рисково в кръгово кръстовище в град Бургас и преценихме да правим инспекция.. Направихме инспекция на водача. Установи се, че е без брошура, недееспособен, с прекъсната регистрация на автомобила. И при осъществената инспекция за алкохол пътничката, брачната половинка му, реши много настоятелно да пристигна при нас. Разпоредихме ѝ да се върне, само че тя беше настоятелна да остави 50 лева в багажника, като искаше да го освободим “, описаха служителите на реда, на които е препоръчан подкуп пред bTV.

Те изпълнили служебните си отговорности и я задържали, а на място пристигнала оперативна група за оглед.

Вторият случай на предложение на рушвет се е случил в село Камено, където 41-годишен мъж е предложил на служителите на реда рушвет от 175 лева, с цел да избегне инспекция за опиати.

Законът планува до 10 години отнемане от независимост и до 15 000 лева санкция за такива прегрешения, сподели комисар Неделчо Рачев, който сподели, че е затегнат контролът върху органите на реда с видеонаблюдението, само че прикани жителите да рапортуват за случаи, когато им се желае рушвет.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР