Два нови процесора са достъпни като опции от края на

...
Два нови процесора са достъпни като опции от края на
Коментари Харесай

Radeon Vega графика подсилва ноутбуците MacBook Pro

Два нови процесора са налични като варианти от края на ноември

Усъвършенстваните графични процесори за преносими компютри на AMD обезпечават мечтаната продуктивност за изобретателни приложения и игри

Нови графични процесори Radeon Vega Mobile ще бъдат налични като варианти за настройване на ноутбуците от последващо потомство, в частност за 15-инчовия Apple MacBook Pro, заяви AMD.

Графиката AMD Radeon Vega Mobile обезпечава впечатляваща продуктивност при 3D рендъринг, редактиране на фотоси и видео и други изобретателни приложения, както и при 1080p HD гейминг на ултра настройки в днешните върхови AAA и еСпорт игри.

Новите графични процесори се базират на AMD Vega архитектура и са проектирани да спомагат за тихата и хладна работа на върховите ноутбуци. Освен това техният тъничък формат е комбиниран с HBM2 памет (2-ро потомство памет с висока пропускателна способност), която заема по-малко пространство в мобилните машини, спрямо обичайните, основани на GDDR5 графични процесори.

Графичните процесори AMD Radeon Pro и 20 and Radeon Pro Vega 16 са нови варианти за настройване на 15-инчовият MacBook Pro, предстоящ на пазара в края на ноември.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР