Два месеца след раждането на сина си, Наско Стоев заряза

...
Два месеца след раждането на сина си, Наско Стоев заряза
Коментари Харесай

Малкия Канар заряза Джена с бебето и отпраши към морето

Два месеца след раждането на сина си, Наско Стоев заряза Джена и бебето сами. Синът на създателя на оркестър „ Канарите “ Атанас Стоев отпътува за морето и остави фолк певицата да се оправя сама с 2-месечния им наследник. Младият баща е с другари по мъжки и очевидно разтоварва от фамилния живот, оповестява HotArena. Фенове даже заподозряха раздор в връзките сред двамата. Факт е, откогато се роди Стоев-джуниър, младият Канар не е пускал в обществената мрежа нито една фотография с Джена. А преди този момент непрекъснато се хвалеше във Facebook какъв брой са щастливи.

Друга любопитна детайлност е, че фолк певицата е решила да възобнови участията си и още от началото на юни се връща на сцената. Джена към този момент тренира интензивно и съвсем не излиза от залата, с цел да влезе във форма.

Не е ясно кой ще гледа бебето, което е единствено на 2 месеца, само че това надали ще е Наско Стоев. Той също има много задължения около оркестъра, а и по всичко проличава, че в този момент мъжките празненства са на дневен ред.

„ Бебето би трябвало да ги сближи и да си отделят повече време като семейство, а те мислят единствено за работа. Това обрича връзката им “, клатят глава колежки на Джена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР