Два международни турнира по художествена гимнастика в България няма да

...
Два международни турнира по художествена гимнастика в България няма да
Коментари Харесай

Два международни турнира по художествена гимнастика в България се отлагат заради COVID-19

Два интернационалните шампионата по художествена гимнастика в България няма да се проведат тази година поради пандемията от ковид, оповестиха от БФХГ.

" Във връзка със създалата се обстановка в страната и света, обвързвана с епидемията от COVID-19, желаеме да ви уведомим, че " MAGIC CUP 2020 " се отсрочва. Вярваме, че след всичко това, което прекосяваме дружно ще се върнем по-добри, по-целеустремени и по-борбени от всеки път и още веднъж ще можем да продължим дейностите си в естествени условия. Вторият интернационален шампионат по художествена гимнастика " Маджик къп 2020 " ще бъде извършен през 2021 година. А дотогава дано магията на художествената гимнастика бъде с вас! Очакваме ви още веднъж при нас през 2021 година! ", оповестиха от клуба-организатор СКХГ " Теа Денс " (Елин Пелин).

Турнирът " Диамантите на София ", плануван за юни 2020 година, също няма да се състои.

" Поради обстановката с ковид в страната и по света, взехме решение да отменим идното издание на интернационалния шампионат по художествена гимнастика " Диамантите на София ", плануваното за месец юни 2020г. Вярваме, че с общи старания ще преминем през тези дни, изпълнени с провокации и ще излезем от тях по-силни и сплотени като общество. Знаем, че за спортния дух няма граници и следващата година ще забележим всички гимнастички по-блестящи, можещи и целеустремени отвсякога. Нямаме самообладание да се срещнем още веднъж на " Диамантите на София " през 2021 година ", оповестиха от КХГ " София спорт - 2017 ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР