Два мача днес дават начало на XVI кръг в Първа

...
Два мача днес дават начало на XVI кръг в Първа
Коментари Харесай

Пирин приема Локо Пд, ЦСКА София гостува на Арда в мачове от XVI кръг в Първа лига

Два мача през днешния ден дават начало на XVI кръг в Първа лига. Пирин (Благоевград) посреща Локомотив (Пловдив) от 16.15 ч.,  ЦСКА София гостува на Арда от 18.30 ч. в Кърджали.

„ Червените “ са водачи в класирането на Първа лига с актив от 34 точки, на две пред първенеца Лудогорец, който е с мач по-малко. След като изгубиха точно в Разград, възпитаниците на Саша Илич взеха три следващи мача без позволен гол, вкарвайки общо девет попадения на Хебър, Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца).

Арда воден от Александър Тунчев се показва устойчиво от старта на акцията, като заема девето място в подреждането с 23 точки и може да се приближи до топ 6 при триумф. Кърджалийци имат единствено една загуба в последните си шест турнирни срещи – от Локомотив Пд с 0:1, само че направиха цели пет равенства в тях, в това число в последните си три мача.

По-рано денем Пирин приема Локомотив в Благоевград. Двубоят ще бъде формален дебют за новия старши треньор на „ орлетата “ Христо Янев. Тимът е предпоследен в таблицата с едвам осем точки, като не е печелил в последните си шест мача за състезание. Локомотив воден от Александър Томаш е четвърти в подреждането с 29 точки и ще търси приближаване до водачите.

Пълна стратегия за 16-ия кръг в Първа лига:

Петък, 28 октомври:

16:15, Пирин – Локомотив (Пловдив)

18:30, Арда – ЦСКА София

Събота, 29 октомври:

15:00, Черно море – Локомотив (София)

17:30, Левски – ЦСКА 1948

Неделя, 30 октомври

12:45, Славия – Спартак (Варна)

15:15, Хебър – Ботев (Пловдив)

17:45, Лудогорец – Септември

Понеделник, 31 октомври:

17:30, Ботев (Враца) – Берое





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР