Два концерта на сопраното Ина Кънчева и младия талант Емануил

...
Два концерта на сопраното Ина Кънчева и младия талант Емануил
Коментари Харесай

Зам.-кметът Боршош поздрави сопраното Ина Кънчева и пианиста Емануил Иванов за съвместния им проект „Песента на спомените“

Два концерта на сопраното Ина Кънчева и младия гений Емануил Иванов с сантименталното име „ Песента на спомените “ ще се проведат на 9 и 11 февруари от 19:30 часа в Софийската градска художествена изложба, част от самодейностите на Национална стипендия „ С старания към звездите “ за поощряване на млади гении в изкуството, осъществена с поддръжката на Столична община.

Концертите се слагат в границите на четвъртото издание на фестивала „Културама“.

Програмата на „ Песента на спомените “ е нова за Ина Кънчева и Емануил Иванов. Двамата реализатори неслучайно избират да слагат концертите си в подтекста на изложбата „ Салонът на природата “ в Софийската градска художествена изложба, представяща комбиниране сред поетично-философски и живописни произведения. Романтичният репертоар на „ Песента на спомените “ включва произведения от К. Дебюси, Н. Медтнер и Дж. Мартучи, в които природата е извънредно мощно показана и изпълнена с метафори и алегории, свързани с човешката душа и нейните страсти.

Емануил Иванов е стипендиант в област „ Музика “ на Национална стипендия „ С старания към звездите “.

Вижте детайлности в събитието на:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР