Два камиона с хартия и картон за производство и опаковане

...
Два камиона с хартия и картон за производство и опаковане
Коментари Харесай

Два камиона с хартия и картон за цигари задържаха митнически служители

Два камиона с хартия и картон за произвеждане и пакетиране на цигари задържаха митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе при две инспекции в границите на седмица.

11 580 кг. празни кашони, филтърна хартия и коркофан за произвеждане на цигари задържаха митнически чиновници при инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост–Русе. 

На 23.04.2023 година митническите чиновници от Търговско дружество Митница Русе стопират за инспекция товарен автомобил, пътуващ за Западна Европа. Според транспортните документи товарът съставлява хартия и картон. При щателна митническа инспекция инспекторите откриват, че шест от палетата съдържат 3120 кашона от картон, които дават отговор по тип и размер на кашони за цигари вид мастърбокс, Други 12 палета са открити с общо 1448 рула с филтърна хартия (коркофан) с надписи „ L&B ” и „ Richmond ” и хартия за цигари. 

Дни по-рано в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Пристанище Силистра - Фериботен Комплекс “, на 18.04.2023 година, при друга инспекция на румънски товарен автомобил, излизащ от страната, митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе намират 8 палета картонени опаковки за цигари с надпис " Marlboro " и 12 палета хартия за цигари (хартиени бобини).

По двата случая са формирани досъдебни производства по разказа на Търговско дружество Митница Русе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР