Два дни след публикацията на Moreto.net за съборените оградни пана

...
Два дни след публикацията на Moreto.net за съборените оградни пана
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 30 март

Два дни след обявата на Moreto.net за съборените оградни пана към къщата на Антон Новак в Морската градина, Община Варна е възстановила оградата, оповестяват от там.

Първоначално пламъците са се разпростирали на повърхност към 50 декара, само че мощният вятър усилва територията. Към момента огънят към момента не е локализиран и отчасти е задимена автомагистралата. Уведомени са Държавно горско стопанство, кмета на Девня, както и Областна администрация. На място са се отзовали хора от горското стопанство, доброволци и ловци от локалната ловна дружинка.

Очакваме всички още веднъж да бъдем дружно пред Катедралата в град Варна на 20 април, подсети по време на срещата си с кмета Благомир Коцев основателят на акцията Владислав Николов.

Именитата пианистка Елена Башкирова и оркестър Кантус Фирмус ще радват меломаните с шедьоври на Моцарт. Началото е в 19:00 в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център.

Община Варна взаимно с самодейността „ Хоро се вие, извива " ще потърсят ново публично място за осъществяване на обичайното неделно хоро, което се провежда на входа на Морската градина. Това стана ясно по време на приемния ден на заместник-кмета по публичен ред и сигурност Илия Коев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР