Два автомобила са участвали в катастрофа, никой от тях обаче

...
Два автомобила са участвали в катастрофа, никой от тях обаче
Коментари Харесай

Казус: Коли се блъснаха - единият избяга, другият си тръгна! Кой е прав?

Два автомобила са взели участие в злополука, никой от тях обаче не остава на местопроизшествието? Кой е прав (имали такъв)  и кой крив в обстановката? Този проблем разнищват опитни водачи в мрежата, видя GlasNews.

Шофьорка оповестява, че след удара с различен лидер той е офейкал, а тя е трябвало да си тръгне, тъй като е била на работа.

" Кола ме удари давайки обратно в ужасното запушване под моста на бул. " Ботевградско шосе " малко преди бул. Мадрид и отклонението за ген. Данаил Николаев и избяга.  Не останах на мястото на произшествието, защото закъснявах за работа..  Имам фотография на колата и номера ѝ, само че не съумях да видя водача.  Досега такова нещо не ми се е случвало и не знам по какъв начин да процедирам…  Мога ли да изчакам до на следващия ден и тогава да отида до КАТ? Или пък би трябвало да звънна на 112? ", пита Крисанта Китанова.

Според нейната информация вреди са нанесени по нейния автомобил. Ударът не е бил тежък. Жената обаче желае да разбере какво тъкмо да направи и има ли смисъл на този стадий да търси другия лидер.

" Пускам ви поста, единствено с цел да ви обяснят в мнения какъв брой сте сбъркали. При ПТП не се напуща мястото. А вие - единия избягал, другия напуснал... и даже не е известена полиция? Това е несериозно ", отбелязва Любомир С.

" Щом сте напуснала мястото, никакъв смисъл няма да се обаждате или да подавате сигнал, където и да е. Без видео регистратор мъчно и ще докажете, че сте Вие тази, която се е спряла в бронята му. При последващо ПТП да знаете. Оставяте на място, подавате сигнал и чакате. Напуснете ли, няма никакъв късмет да извърнат внимание. Олигофрени всевъзможни по улиците. ", поучава водчката Димитър З.

Някои консуматори въпреки всичко дават вяра на лидерката.

" Щом сте си тръгнала без да се обадите и на 112 всичко към този момент е във ваш минус, в случай че ще и пломбите на водача да имате на фотография. Взела сте неверно решение. Съжалявам за вас, в случай че обаче имате Каско мача е еднакъв. ", написа Атанас Й.

" Ако имате каско, добре.Ако разчитате на гражданска,по добре не си губете времето.Само ще ви размотават, него ще го водят незнаен и просто в случай че вземете някой лев ще е цяло знамение.Играл съм го преди по-малко от година! ", прибавя Венелин С.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР