Два американски изтребителя се приближиха до ирански пътнически самолет в

...
Два американски изтребителя се приближиха до ирански пътнически самолет в
Коментари Харесай

Американски изтребители заплашиха ирански пътнически самолет

Два американски изтребителя се приближиха до ирански пътнически аероплан в небето над Сирия и водачът се видял заставен да снижи внезапно машината, с цел да избегне конфликт, заяви формалната иранска организация ИРИБ. Няколко души били леко ранени вследствие на внезапната маневра. Видео, оповестено от организацията, демонстрира един от изтребителите, сниман от прозореца на самолета и пасажер, който има кръв по лицето.

Самолетът на частната самолетна компания " Махан Еър ", който пътувал от Техеран за Ливан, сполучливо се приземил на летището в Бейрут.

Първоначално иранските медии оповестиха, че до самолета се доближил израелски изтребител, само че по-късно цитираха водача, който съобщил, че изтребителите били два - американски. Пилотът на иранския пътнически аероплан се свързал с водачите на изтребителите, с цел да ги предизвести да съблюдават безвредна отдалеченост и те се разпознали като американци, съгласно иранската организация.  

Израел и Съединени американски щати от дълго време упрекват иранската самолетна компания " Махан Еър ", че транспортира оръжия за свързани с Иран бунтовници в Сирия и други страни,
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР