Дузпите продължават да са ахилесовата пета на Левски през сезона.

...
Дузпите продължават да са ахилесовата пета на Левски през сезона.
Коментари Харесай

Левски е първият отбор в елита, изпуснал три дузпи в първенството

Дузпите не престават да са ахилесовата пета на Левски през сезона. " Сините " станаха първият отбор през актуалната акция в елита, чиито футболисти са изпуснали три наказателни удара.

От бялата точка някогашният национал Ивелин Попов не осъществя във втори турнирен дуел. Първият му пропуск бе на 12 ноември 2022 година при домакинската загуба с 1:2 от Славия, написа " Тема спорт ".

Това се случи в 55-ата минута, откакто самият той бе разкрил резултата, а ударът му бе отразен от вратаря Светослав Вуцов. Впоследствие отборът от " Герена " позволи цялостен поврат.

Следващият пропуск от 11-те метра бе на Андриан Краев на 11 март тази година. В 5-ата минута от началото на семейството против Ботев (Враца) при резултат 0:0 халфът прати топката в навън. Този пропуск обаче не се оказа решителен, тъй като " сините " биха с 2:0.

Дузпата против ЦСКА бе седмата в интерес на отбора от " Герена " от началото на шампионата - повече, в сравнение с са свирени за всеки от останалите тимове в елита. С по шест наказателни удара в своя изгода са ЦСКА и ФК ЦСКА 1948. Левски обаче продължава да е единственият, против който съдиите не са показали бялата точка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР