Дупки в стъклата на стълбището на блок 356 в столичния

...
Дупки в стъклата на стълбището на блок 356 в столичния
Коментари Харесай

Някой обстрелва блок в София, полицията не е открила виновника

Дупки в стъклата на стълбището на блок 356 в столичния квартал “Св. Троица ” стряскат към този момент месец и половина жителите му. Те стартират да се появяват преди месец и в началото хората си мислят, че може да става въпрос за зрелостници, които са стреляли по време на баловете. Дупките обаче не престават да се появяват и през юни. Притеснени, жителите на блока алармират полицията. Направен е оглед, само че за момента резултат от следствието няма.



Видели се в знамение, поданици в блока пишат и в обществените мрежи, с цел да дадат публичност на случаите, които са доста стряскащи. Пред bTV те разясниха, че евентуално част от дупките в стъклата на стълбището са от въздушна пушка. “Предполагам, че е дете, което има достъп до такава, не мога да допускам, че възрастен човек ще направи такова нещо ”, разяснява един от стреснатите жители.



Друг от съседите пък подозира, че е употребявано някакво устройство, евентуално прашка. На стълбищата са намирани скоби, болтове и други железни елементи. Повечето от жителите подозират, че обстрелът идва от прилежащ висок блок.

До момента полицията не е дала отговор какво предизвиква дупките в стъклата. Голяма е заплахата някои от тях да се счупят и по тази причина хората заобикалят стълбищата. Те имат вяра, че органите на реда ще заловят създателя на обстрела, който не им дава мира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР