Думите на премиера Бойко Борисов бяха правилен анализ по отношение

...
Думите на премиера Бойко Борисов бяха правилен анализ по отношение
Коментари Харесай

Каракачанов с ключов анализ за това има ли опасност от война

Думите на премиера Бойко Борисов бяха верен разбор във връзка с заплахите, мигрантската рецесия и новата обстановка след изказването на американския президент Доналд Тръмп по отношение на контракта с Иран.

Това бе в подтекста на концепцията за бъдеща европейска войска и на фона на изявлението на българския президент Румен Радев за потребност от средства. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов в предаването " Лице в лице " по bTV във връзка мощната тирада на премиера във връзка въоръжаването, превъоръжаването, защитата и целите ни, написа Блиц.

" Много спекулации имаше по този въпрос последните дни по повод че имало доста НАТО-вски кораби в Черно море и имало концепция за НАТО-вска флотилия. Решение за усилване на ученията в Черно море е решено имаше още преди време във Варшава. А и корабите не могат да престояват повече от три седмици. Никога не е обсъждан въпрос за основаване на НАТО-вска черноморска флотилия и не стои на дневен ред, дано няма спекулации ", безапелационен бе той. " Това, че Русия конфигурира в Крим свои въоръжени сили, е факт. Част от тях доближават до българска територия, само че той стига и до другите страни. Не е казано, че ракетите са ориентирани безусловно към България ", успокои министърът. Относно въпроса за районна черноморска НАТО-вска флотилия Каракачанов съобщи: " Няма условия. Подобни решения и оферти нито са сложени, нито са разисквани. През 2016 година България поддържа това да взе участие в сходни краткотрайни учения поради засиления мигрантски трафик, касаещ и други евространи. Това беше огромната им цел - незаконния трафик на мигрантите. Към момента няма друга действителна заплаха ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР