Думите на Христов не са уместни. Трябва да се спазват

...
Думите на Христов не са уместни. Трябва да се спазват
Коментари Харесай

Бесен скандал! Десислава Атанасова и Александър Симов се хванаха за гушите заради дебилите и спасяването на евреите

Думите на Христов не са уместни. Трябва да се съблюдават правила и благовъзпитание. Христов бе откровен в своето опрощение. Това са думи на един наскърбен човек. Той слага диагнозите по краен метод. Това сподели представителят на Българска социалистическа партия в студиото на Нова телевизия Александър Симов, разяснявайки думите на своя сътрудник от Левицата, че 80% от популацията на България са дебили. „ Той го споделя по този начин – не като " виждате ли аз съм толкоз интелигентен в общество на тъпаци ", а с болежка, че България в някои свои елементи е доведена до това положение. Положението в някои елементи от страната е трагично и той го установи. Не виждам аргументи той да се отдръпва от Народното събрание. Той сбърка. Това е неточност. Но какво тъкмо друго е престъпил. Не виждам да е заплашвал медии да мълчат. Не виждам да е назначил родственици да точат държавни компании “, сподели още Симов.

По думите му, изказването на Христов не е било уместно и той не го поддържа.

„ Това е следващият всеизвестен скандал. Поради няколко аргументи. Първо от позиция на историята. За следващ път представител на Българска социалистическа партия се опита да промени историята. Исторически обстоятелства от героичните страници на България. Един различен представител по същия метод се изгаври с историята, като сподели във вашето студио, че е просрочен тъй като е измъчвал дядовци. Сега този представител на Българска социалистическа партия се изгаври с имената на Димитър Пешев, на патриарх Кирил,с всички българи, които написаха протестната декларация, поради която с поддръжката на цялото общество бяха избавени от депортация българските евреи ", отвърна му Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ На второ място той сподели нещо друго, че вие медиите сте влезнали в хибридна война и сте показали позицията на една друга страна – позиция, от която се отхвърли и самото съветско посолство. Позиция, която осъди българското държавно управление, президентът и всички, които имаха мнение по тематиката. Българска социалистическа партия нямаха позиция до вчерашната им обикновена декларация “, сподели още нежното острие на ГЕРБ.

„ Извинението му, чухте ли го добре? Извинявам се на тези, които са се почувствали наранени. Той се извинява на дебилите. Това е цинизъм. Друг техен представител наричаше протестиращите лумпени. Този ги назовава дебили. Колеги от Българска социалистическа партия, аз като част от ръководещите, изрично мога да кажа, че за нас е комфортно това да са вашите народни представители. Обаче това е рецидив и това е поддръжка и методичност във вашата партия. Искаме оставката на Христов. Всеки, който си разрешава сходен звук, сходен език, той носи своята персонална и политическа отговорност “, добави Атанасова.

“Госпожо Атанасова, щях да схвана вашето отвращение и да мигам на парцали, в случай че бях срещнал преди седмица ваши възмущения и като човек, и като политическа партия от надписа, който се появи върху паметника на руската войска. Върху паметника се появи девиз с антисемитско наличие – 100 години ционистка окупация “, отвърна я Симов.

„ Обвинявате Иво Христов за хибридната война на медиите. Факт е, че един електронен вестни преиначи тотално думите на Захарова. Няма да я пазя, нейното изказване беше несвоевременно, само че няма да приема български медии да преиначават нейните думи, с цел да ги нагодят към своята стилистика “, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Вие щяхте да бъдете достоверни, в случай че бяхте излезли с позиция и бяхте споделили: не одобряваме мръсотията, появила с върху паметника “, бе безапелационен в позицията си Симов.

Атанасова на собствен ред бе безапелационна, че държанието на Христов е рецидив на Българска социалистическа партия. По думите ѝ, те горят църкви, преиначават историята, целуваха се на " Орлов мост " и се извиниха за възродителния развой.

Симов пък завърши диалога, като сподели, че това ще е последният мандат на ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР