Думите на държавния глава при връчването на втория мандат се

...
Думите на държавния глава при връчването на втория мандат се
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Президентът обяви война на ПП

Думите на президента при връчването на втория мандат се трансфораха в необятно коментирана тематика.

България е разграничена, това се вижда и на улицата. Трябваше да се обособят тези, които бяха по-тихи и разчитаха да има сувернитет - към този момент са много по-буйни. Това съобщи Кузман Илиев в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз. 

Според мен Радев приказва на тях - към тези, които биха го подкрепили в една война, която стартира. С това, което направи той разгласи война на " Продължаваме промяната ", сподели още той. По думите му президентът Радев печели и в случай че ПП-ДБ направи държавно управление с ГЕРБ, и в случай че не направи, написа novini.bg. 

Фигурата на президента има характерна мощност и това е неговата тирада. С думите си прави политика. По този метод той активизира тези хора, които ще го поддържат в огромната борба. Политиката е война с мирни средства. Ако се получи едно евратлантическо държавно управление с ГЕРБ, хората ще си кажат има единствено един център на власт и това е президентът. Според мен преднамерено влиза толкоз остро, с цел да им каже влизам в тази война и ще печеля. Той играе доста самоуверен ход, означи Кузман Илиев. 

Според него незабавно би трябвало да се одобри удължение на бюджета. И изрази вяра в околните няколко месеца да се образува постоянен кабинет. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР