Думите на баба Ванга винаги удрят право в сърцето, в

...
Думите на баба Ванга винаги удрят право в сърцето, в
Коментари Харесай

Не искайте много – не можете да му платите цената: признанията на баба Ванга за живота

Думите на баба Ванга постоянно удрят право в сърцето, в най-тънките струни на душата - поради истинността си и откровената добрина, която струи от тях. Затова през днешния ден ви припомняме някои от най-силните ѝ предсказания, които с годините не са изгубили силата си, а в противен случай - станали са даже още по-актуални.

"Няма човек, който да е роден единствено за благополучие. Ето - един е роден отличен служащ, само че няма благополучие в фамилията. Друг има и двете, само че пък няма здраве. Трети е здрав, само че пък децата са му заболели и т. н. Във всеки човек има и положително, и зло. Така е организиран светът...

...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и обич, само че това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, само че и това не е правилно. Работи, работи индивидът, натрупа пари и движимости и след това вземе, та почине и остави всичко на различен. Който доста събира, в никакъв случай не го употребява. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е по този начин: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден... "

Всички предсказания прочетете в галерията!

Към предсказанията >>>

 БГНЕС

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР