Думата парламент означава говорене, не знам как може още преди

...
Думата парламент означава говорене, не знам как може още преди
Коментари Харесай

Ексдепутат за избора на председател на НС: Ако променяме формата, без да променяме съдържанието - то няма да постигнем нищо

Думата парламент значи говорене, не знам по какъв начин може още преди да си стъпил в Нс да кажеш, че няма да приказваш с този или с оня. Щом една партия е в Народното събрание, то за нея са дали своят вот български жители. В Парламента сега господства омразата, а не даже и устрема за власт. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Виктория Василева, която е някогашен народен представител от " ".

Всички партии започнаха да слагат червени линии още преди да са разговаряли между тях. Трябва да се намерения за в действителност значимите неща, сподели още тя.

Ако променяме формата, без да променяме наличието - то няма да реализираме нищо. Това, което забелязах е, че има разминаване сред поръчките и това,което се прави в Народното събрание, акцентира някогашният депутат.

Според нея разминаването сред думи и каузи не работи за никого. " Глупава теза е да изкопаеш един окоп и да не искаш да отстъпиш от нещо ", безапелационна е Василева.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР