Думата харакири от днес има ново значение – хараКиро. Това

...
Думата харакири от днес има ново значение – хараКиро. Това
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Думата „харакири” от днес има ново значение - „хараКиро”

Думата „ харакири ” от през днешния ден има ново значение – „ хараКиро ”. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов от парламентарната естрада по време на изключителното съвещание на Народното събрание във вторник.

„ Вие говорите за съблюдаване на думата, нали по този начин? ”, обърна се Балабанов към Кирил Петков.

„ Слушаме ви пет минути по какъв начин говорите за съблюдаване на думата. А преди година и половина нали щяхте да вкарате Бойко Борисов в пандиза? „ 12 години стигат с ГЕРБ, би трябвало да пенсионираме Борисов, би трябвало да го вкараме в пандиза ”. Да, ти арестува Бойко Борисов, собственоръчно. И в този момент ми приказваш от трибуната за съблюдаване на думата. Ти в този момент си в най-унизителната поза - да се молиш на същия този, който арестува, да продължи да държи теб на власт. И ти приказваш за съблюдаване на думата? До теб е Христо Иванов, който говореше: „ Нито глас за Пеевски ”, а след това пи „ мазното турско кафе ” в неговата стая. Да, тази метафора е същинска, тъй като зад нея се крият унизителните ви пози, в които използвахте помощта на Движение за права и свободи, с цел да ви напишат тази противоречива конституция, на която ще берем от плодовете. Само след няколко седмици ще видите по какъв начин наподобяват като промени ”, съобщи Балабанов, представен от.

„ Ти искаш това, което се случва сега, да е транспарантно. А за какво гласоподава да не се излъчва по националната телевизия? Нали искаш всичко да е транспарантно? Или отново ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да го молиш да ти отвори вратата, да му се помолиш с Асен Василев, да останете на власт? Ти си сбогом на идващите избори. И думата харакири към този момент има ново значение – хараКиро ”, добави още Балабанов.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР