Дума дупка прави, учат старите хора. Особено, когато се отнася

...
Дума дупка прави, учат старите хора. Особено, когато се отнася
Коментари Харесай

Три зодии да си държат устата затворена, две с изненади в любовта

Дума дупка прави, учат старите хора. Особено, когато се отнася за връзки сред хората. Това би трябвало да помнят през днешния ден три от зодиите. Парливият език може да им изиграе неприятна смешка и в бизнеса, и в любовта. И да изгубят освен пари, само че и половинката си.

За още две зодии любовта ще е водеща на 7 август, само че няма да зависи от думите, а от дейностите. Кои зодии са подложени на тествания – вижте в дневния хороскоп.

Овен – Днес може да ви е малко мързеливо. Повече ви се стои на дивана, в сравнение с да станете и да предприемете нещо. Всичко е наред. Може просто да се наложи да си починете от лидерската позиция, която заемате. Не забравяйте, че положителният водач може да отдели време да намерения умерено за последните събития и да възнамерява добре бъдещите неща.

Телец –Ще откриете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски гений са тъкмо качествата, нужни за един сполучлив ден. Фактът, че имате доста задания, не значи, че би трябвало да бъдете строги и ядосани към другите.

Близнаци – Ако смятате, че във връзката ви доминира рутината, предприемете дейности за възстановяване на климата и за сплотяване с колегата си. Не забравяйте, че нищо не се реализира без изпитание! Свободните от вас би трябвало да са малко по-различни в държанието, тъй като с тактиките, които следвате, е малко мъчно да намерите някой.

Рак – Имате цялата нужна сила, само че би трябвало да помислите и по какъв начин да се отпуснете и да почивате повече. Не се опитвайте да контролирате протичащото се. Няма да измененията хода на нещата, тъй като животът ви е повлиян от галактическия поток.

Лъв – Вярно е, че следвате правилото на това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, тъй че поразяващата ви уста постоянно ви основава неприятности. Въпреки че вашите излияния от време на време могат да облекчат напрегнатите обстановки, положителната дума е по-ефективен метод за реализиране на мечтаната цел.

Дева – Някой може да скрие нещо от вас или даже да ви излъже. Но не бъдете прекомерно подозрителни и по-скоро проверете какви са обстоятелствата, преди да обвините някого. Това е най-хубавият метод за решение на обстановката.

Везни – Възможно е през днешния ден да има известно напрежение сред вас и вашия любовен сътрудник.  Ключът към коригирането на тази обстановка е почтен диалог. Не забравяйте обаче, че честността не значи същото като грубостта.

Скорпион – Вие несъмнено сте майстори на играта, даже и да не е явно на пръв взор! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, връзки и връзки, тъй че се пазете от такива спонтанности!

Стрелец –Днес в персоналното ви пространство може да се мерне някой, който да грабне незабавно окото ви. Вашата уязвимост е, че нормално не възприемате хората такива, каквито са в реалност, а виждате единствено идеализирания им облик. Когато срещнете този човек, пробвайте се да погледнете под маската му и да го приемете подобен, какъвто е в действителност с неговите дефекти.

Козирог – Днес може да ви е мъчно да говорите с хората за възприятията си. Внимателно планирайте дейностите си. Бъдете мощни и решителни, а не прибързани или гневни. Не коментирайте злословия. Вашето преимущество е, че сте умни в преценките си и елементарно разпознавате достоверното.

Водолей – Опитайте се да не бъдете прекомерно арогантни с близките, макар че сте безусловно сигурни в правилността на решението, което сте взели в дадената обстановка. Възможно е да се сблъскате с непредвидени събития.

Риби – Обмисляйте деликатно всеки въпрос преди да вземете решение. Търсете и приемайте съвет единствено от тези, на които в действителност се доверявате. Правете чести почивки. Опитайте се да се отпуснете толкоз постоянно, колкото можете
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР