Духовно-просветеният център Св. Архангел Михаил, с благословението на Варненския и

...
Духовно-просветеният център Св. Архангел Михаил, с благословението на Варненския и
Коментари Харесай

Обучават начални учители във Варна за Деня на християнското семейство

Духовно-просветеният център " Св. Архангел Михаил ", с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, провежда на 20 ноември 2018 година обучителен семинар за начални учители (1 - 4 клас), преподаватели по вяра и учители в неделните учебни заведения, отдаден на Деня на християнското семейство - Въведение Богородично и отбелязването му в учебно заведение.

Учителите ще бъдат осведомени със смисъла на празника от богословска, психическа и педагогическа позиция.

По време на семинара ще бъде показан планът " Празник в класната стая " (за 3 - 4 клас) на Центъра за просветителни начинания " Двери ". Проектът показва модел за християнско ограмотяване на възпитаници в началния стадий на обучение и предлага разновидности за обогатяване на учебната тържественост, изложени в пособие за учителя и директория със седем просветителни карти за учениците. Учителите ще бъдат осведомени с метода на преподаване, създаден в образователното помагало, с цел да могат да приложат материалите в педагогическата си работа.

На участниците в семинара ще бъдат предоставени от Варненска и Великопреславска митрополия образователните материали по плана " Празник в класната стая " (3 - 4 клас).

 Семинарът се организира по самодейност на Варненска и Великопреславска св. митрополия взаимно с Центъра за просветителни начинания " Двери " и със съдействието на Регионалното ръководство на образованието – Варна и Дирекция " Образование " на Община Варна.

 Семинарът ще се организира в Духовно-просветен център " Св. Архангел Михаил " на ул. " 27 юли " № 9 на 20 ноември (вторник) от 14.30 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР