Духовни гурута, life coach-ове, лични треньори и психолози – в

...
Духовни гурута, life coach-ове, лични треньори и психолози – в
Коментари Харесай

Ако чалга звездите бяха self-help гурута! Ето какво можем да научим от Милко Калайджиев, Фики и още

Духовни гурута, life coach-ове, персонални треньори и психолози – в днешно време има стотици хора, книги и стратегии, които ни споделят по какъв начин да подобрим себе си. Понякога обаче, житейските препоръки, от които се нуждаем, могат да дойдат от най-неочаквани места – като да вземем за пример, чалга звездите. Точно по този начин – тези четири звезди може и да са протежета на “Планета ”, само че мъдростта, която носят, си е напряко интергалактическа:

Виж още: Десита, каквато не я познаваме! Певицата за любовта в живота си, книгите и най-скъпото нещо на света

Позите на Фики

Забравете за богатите предприемачи, които ви изясняват по какъв начин да ползвате езика на тялото си: с цел да станете занаятчия в чупенето на стойки, ви е нужно да хвърлите единствено един взор към видеата на Фики. Кажи-речи цялата видеография на артиста се състои от фрагменти, на които той заема тежкарски пози в разнообразни местоположения – пред джипа, на плажа, до мерцедеса... Схващате концепцията. Бонус точки, в случай че смръщите веждите и гледате с напрежение в далечината!

Самочувствието на Милко Калайджиев пред дамите

Петък вечер в “Мегами ” – цялостно е с хубави девойки, само че на теб не ти стиска да заговориш нито едно от тях. Тук правилото е: хвани се със самочувствието на седналия в пещера, заобиколен от дами Милко Калайджиев в клипа на “Къде си батко? ”. Всъщност, това ниво на неоправдана (и необяснима) убеденост може да е пример за съвсем всичко: от това по какъв начин да се държим на среща, до това по какъв начин да вземем изпит, за който не сме учили...

Езиковите умения на Галин

Ако към този момент трета година се каните да научите нов език, само че все не успявате, то поп-фолк звездата Галин е вашият човек. С шлагери като “Me gusta ” и “Viva la noche ” той ни кара да имаме вяра, че испанският текст и ориенталските ритми са просто основани едни за други. Да – произношението може малко да му куца, само че пък му даваме бонус точки за въодушевеното (пък било то и сковано!) танцуване пред камера.

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и забавление до зори: Мани и Кремена от " Игри на волята " не се стопират

Увереността на Галена

Поп-фолк дивата Галена би могла да изнесе мастърклас по убеденост: звездата отсича без съмнение, че тя е “The Boss ”, а всичко друго е “Просто шоу ”.  И нищо чудно – Галена е един дребното хора, които могат да изиграят кукла Барби в музикален клип (към песента “Ти не си за мен ”) и в действителност... да им се получи? Разбираме за какво даже Кен желае да е с нея!

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/, https://www.instagram.com/galena1/, https://www.instagram.com/fikistoraro/ 

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР