Духът на Ботев определено бе върнат в полезрението на обществото,

...
Духът на Ботев определено бе върнат в полезрението на обществото,
Коментари Харесай

На Дари Радева не ѝ пука за скандала с филма за Христо Ботев, ето какво направи

Духът на Ботев несъмнено бе върнат в полезрението на обществото, само че не с някоя годишнина, а с игралния филм на Максим Генчев. Името на Дари Радева, дъщерята на президента Румен Радев, също бе забъркано в диалога. 

Е, за благополучие Дара не взе участие във кино лентата за Христо Ботев, само че пък се приказва, че щяла да има роля в различен филм на Максим Генчев. Преди дни в. " Галерия " писа, че президентската дъщеря щяла да печели по 400 лева на снимачен ден във кино лентата " 1349 " по повестта на Иван Вазов " Иван Александър ". 

Виж още: Красотата е наследствена: Тина от " Един за различен " сподели майка си, цялостен MILF e

Мацката обаче постна ново селфи на стори и изрично не заема позиция по абсурда с Максим Генчев, който се обрисува да я режисира. Дали това ще се случи, занапред следва да разберем. Генчев споделил, че Радева предходна през всички стадии на кастинга за ролята на еврейката Сара. 

Виж още: Десита се пусна без грим и сподели какво се крие под блузата 

На новото фото другояче Дара е супер небрежна и непринудена, а това едно от нещата, които я отличават от останалите млади актриси сега. Междувременно наследницата на президента продължава да репетира в НАТФИЗ, където всеки месец има най-малко по две представления.

Тя е в класа на Пенко Господинов и е измежду най-изявените млади актриси в академията. Според осведомени не пропуща лекции и постоянно може да бъде засечена в почивките сред тях на сладки приказки с цигара в ръка недостатък, които не се по-нрави на хората, когато в уебпространството изтекоха скандалните й фотоси.

Виж още: Скандална промяна за Кристиан Костов! Певецът замязя на 15-годишен!

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР